Over BinckBank

'Ambitieus, ondernemend en klantgericht. Dat is waar Binck voor staat.' - Vincent Germyns, CEO BinckBank

Wie is Binck

Welkom bij de snelst groeiende beleggersfamilie van Europa.

Binck begon met een droom: particuliere beleggers toegang geven tot de beurs. Vóór Binck was beleggen alleen weggelegd voor the happy few. Het was duur, omslachtig en niet gebruiksvriendelijk. 'Dat moet anders kunnen', dachten de oprichters. Het was het jaar 2000, de begintijd van internet. Ze begonnen op een zolderkamer. En ze kregen het voor elkaar. De eerste online beleggingssite waarmee mensen zélf konden beleggen. Onafhankelijk van de grootbanken.

Mentaliteit van een ketelbinkie

Inmiddels is de kuitenbijter van de bankenwereld uitgegroeid tot onbetwiste marktleider in België in online beleggen. Binck is onderdeel van de wereldwijde online beleggingsbank Saxo Bank. Maar we komen nog steeds op voor de zelfstandige belegger.

Karin Kos, Directeur HR: Over Binck

Binck in cijfers

BinckBank is actief in NederlandBelgiëFrankrijk en Italië. In België en Nederland zijn we marktleider. Internationaal telt Binck al meer dan 600.000 beleggers. Dit maakt ons een van de grootste brokers in Europa.

Meer dan 850.000 transacties per jaar, 18.475 transacties per handelsdag voor 65.000 rekeningen in België. Daarom zijn we nummer 1 van het land.

BinckBank Tour

BinckBank is voor minstens 5 jaar hoofdsponsor én naamgever geworden van de BinckBank Tour. Dit is de mooiste wielerronde van België en Nederland, en stond voorheen bekend als de Eneco Tour. In de eerste editie van 2017 streden toppers als Greg van Avermaet, Tim Wellens, Tom Dumoulin en Peter Sagan om de titel. De BinckBank Tour wordt gereden in België en Nederland en wordt live uitgezonden. De mooiste dorpjes, de spannendste etappes, een tijdrit en een loodzware slotetappe. De komende jaren zijn de beste wielrenners van de UCI World Tour weer in België en Nederland te bewonderen.